Algemene voorwaarden– Big Bertha Original NL
GRATIS LEVERING - Met kortingscode ORIGINAL5 GRATIS LEVERING - Met kortingscode ORIGINAL5

Algemene voorwaarden

LEES ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN ZORGVULDIG DOOR ALVORENS VIA DEZE WEBSITE TE KOPEN

Juridisch

De content van deze site wordt alleen ter informatie gratis ter beschikking gesteld. BIGBERTHAORIGINAL.NL doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de informatie op de site zowel waar als nauwkeurig is. BIGBERTHAORIGINAL.NL, zijn vertegenwoordigers en werknemers kunnen echter niet verantwoordelijk gehouden worden voor mogelijke fouten, omissies of onnauwkeurigheden die zich binnen deze content voordoen.
In deze voorwaarden staat “het bedrijf’ voor GHS RETAIL HANDELEND ALS BIGBERTHAORIGINAL.NL. Inschrijvingsnummer in het bedrijventerrein: 07902762 (ingeschreven in Engeland en Wales) en “u” betekenen de persoon, organisatie of het bedrijf dat een bestelling plaatst bij het bedrijf.

De nauwkeurigheid van de kleur van de kleuropties weergegeven op de site kunnen verschillen afhankelijk van het aantal factoren dat alleen als vertegenwoordigend gezien moet worden. Als onderdeel van het proces van constante verbeteringen, behoudt BIGBERTHAORIGINAL.NL zich het recht voor om specificaties en kleuren  Als gevolg kunnen de beschikbare producten iets verschillen in kleur of vorm dan weergegeven op de BIGBETHAORIGINAL.NL site.

Beveiliging en vertrouwen

Wij zijn lid van Trusted Shops en hebben de Gedragscode van Trusted Shops. Details van de code kunnen geraadpleegd worden op http://www.trustedshops.com/tsdocument/TS_QUALITY_CRITERIA_en.pdf

Copyright

Alle content aanwezig op deze site, inclusief maar niet beperkt tot, websitedesign, teksten, grafische afbeeldingen, audioclips, visuele clips, logo's, iconen van knoppen en de keuze en indeling ervan zijn eigendom van BIGBERTHAORGINAL.NL of de zijn contentleveranciers en vallen onder de Britse en internationale copyrightwetten. Alle software die op deze site gebruikt wordt is ofwel eigendom van BIGBERTHAORIGINAL.NL of zijn softwareleveranciers en vallen onder de Britse en internationale copyrightwetten.

ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. Toestemming is gegeven om delen van deze website elektronische te kopiëren en op papier af te drukken met als doel het plaatsen van een bestelling op BIGBERTHAORIGINAL.NL en deze website alleen als middel tot winkelen te gebruiken. Elk ander gebruik van materiaal op deze website, inclusief reproductie voor andere doeleinden dan die hierboven worden aangegeven, aanpassen, overdracht, herpublicatie voor uitzending, downloaden of uploaden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BIGBERTHAORIGINAL.NL is strikt verboden.

Retourneren

We hopen dat zeer tevreden bent met de producten die u via onze website hebt gekocht, maar als u een artikel wilt retourneren willen wij dit zo snel en gemakkelijk mogelijk maken.
Bestellingen die door u geplaatst zijn, zijn niet bindend voor het bedrijf of geaccepteerd zijn behalve bij en tot er schriftelijke bevestiging is afgegeven door het bedrijf.

Alle type-, administratieve fouten of omissies in verkoopliteratuur, offertes, prijslijsten of literatuur afgegeven door het bedrijf zijn onderhevig aan correcte zonder enige verplichting van het bedrijf.

Behalve als anderszins aangegeven in de bedrijfsliteratuur zijn de prijzen exclusief verzending en bonen en u bent verplicht de specifieke leveringskosten van het bedrijf te betalen.
Het bedrijf zal zich het recht voorbehouden het leveringsproces en de kosten zonder kennisgeving vooraf aan te passen.

Behalve als anderszins schriftelijk is overeengekomen door de partijen dient de betaling plaats te vinden op het moment van het plaatsen van de bestelling en is geaccepteerd door het bedrijf.

Levering

Levering vindt plaats als het bedrijf of de koerier bij het adres dat op het moment van de bestelling aan het bedrijf is gegeven, arriveert.   Elke poging zal door het bedrijf worden ondernomen om de goederen binnen de door het bedrijf aangegeven periode te leveren, echter maken deze data geen onderdeel uit van de overeenkomst.
Het bedrijf is niet aansprakelijk in het geval de goederen worden achtergelaten zoals door u aangegeven zonder dat u aanwezig bent op het moment van levering.

Als u de levering van goederen niet kunt accepteren als deze worden geleverd, behoudt het bedrijf zich het recht voor de goederen op een later moment te leveren en u extra leveringskosten in rekening te brengen.
Leveringslocaties

We maken voor het verzenden gebruik van een landelijke koeriersdienst.  Dit duurt meestal 2 dagen vanaf de datum van verzending.
We kunnen naar alle landen van de EU versturen. Om twijfels te voorkomen, verzenden wij niet naar Zwitserland of Noorwegen. 

Plaatsen van een bestelling

Voor het plaatsen van een order moet u een procedure bestaande uit drie stappen doorlopen

Bij Stap 1 moet u uw persoonlijke informatie, naam, e-mailadres, aflever- en factuuradres invullen.

Stap 2 omvat een veld voor het invoeren van een kortingscode als u die hebt en een vakje om aan te vinken om op onze mailinglijst te komen

Stap 3 verwijst u naar de Mollie-website zodat u kunt betalen.  Mollie zal op dit moment uw rekening belasten. Mollie is een veilige server die uw gegevens zal beschermen.

Stap 4. Als de betaling is ontvangen, zal Mollie u naar onze website terugverwijzen. Er verschijn een bedankpagina om te bevestigen dat de betaling gelukt is en u ontvangt ook een bevestiging per e-mail.

 

Ondersteuningstips voor het plaatsen van een bestelling

Indien u problemen ondervindt bij het plaatsen van een bestelling, dient u de instructies op het scherm te volgen. Neem als u hulp nodig hebt contact op met ons kantoor en zij zullen u helpen het proces via de telefoon samen met u te doorlopen.

 

Talen die door de Klantenservice en bij het Betalen worden ondersteund.

Wij bieden u op dit moment alleen telefonische ondersteuning in het Engels, Duits en Frans. Wij bieden Nederlands via e-mail.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief leveringskosten behalve als dit ergens andere op de website wordt aangegeven.

Disclaimer

BIGBERTHAORIGINAL.NL heeft alle redelijke voorzorg genomen in het opstellen van de content van deze website, maar is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de werking van de site of de informatie, content, materiaal of producten vermeld op deze site. Voor zover is toegestaan door de geldende wet, garandeert BIGBERTHAORIGINAL.NL, noch uitdrukkelijk noch impliciet, de volledigheid, nauwkeurigheid of dat hij is bijgewerkt van de informatie in het materiaal op deze website.  BIGBERTHAORIGINAL.NL behoudt zich het recht voor de prijzen en informatie over de beschikbaarheid zonder kennisgeving te veranderen.

BIGBERTHORIGNAL.NL is niet verantwoordelijk ten opzichte van niemand voor het verlies of schade dat voortvloeit uit het gebruik van de informatie aanwezig in het materiaal op deze website.
BIGBERTHAORIGINAL.NL is niet verantwoordelijk of garandeert op geen enkele manier, uitdrukkelijk of impliciet (inclusief, zonder beperking, garanties ten aanzien van de kwaliteit of geschiktheid voor het doel) met betrekking tot producten geleverd door hen onder deze Voorwaarden.  In elk geval is het de enige verantwoordelijkheid van BIGBERTHAORIGINAL.NL en de enige oplossing voor de gebruiker van defecte product(en) geleverd volgens deze Voorwaarden het vervangen door BIGBERTHAORIGINAL.NL van de defecte product(en).

BIGBERTHAORIGINAL.NL is niet verantwoordelijk voor economisch of financieel verlies of speciaal en indirect verlies of schade hoe deze dan ook is ontstaan.

BIGBERTHAORIGINAL.NL behoudt zich het recht voor bestellingen voor bulkaankopen of aankopen van hoge waarde te weigeren.  Ze behouden zich ook het recht voor om bestellingen te annuleren als dit als juiste reactie gezien wordt om werknemers, leveranciers of de koper te beschermen.

Geen uitzonderingen op de verantwoordelijkheid van BIGBERTHAORIGINAL.NL in deze Voorwaarden is van toepassing op schade ontstaan door overlijden of persoonlijke verwondingen veroorzaakt door nalatigheid van BIGBERTHAORIGINAL.NL of een van zijn directeuren, werknemers, vertegenwoordigers of frauduleuze onjuistheden.

Schadeloosstelling

U stemt ermee in BIGBERTHAORIGINAL.NL en zijn filialen, partners, officers, vertegenwoordigers, co-merken of andere partners en werknemers schadeloos te stellen voor claims of verzoeken, inclusief redelijke advocaatskosten, opgelegd door een derde door of voortvloeiend uit de content die u indient, instuurt of verstuurt via de site, uw gebruik van de site, uw verbinding met de site, uw schending van de Algemene Voorwaarden of uw schending van rechten van een andere persoon of entiteit.

HTML-links

Enkele hypertekst (HTML) links op deze website die naar websites leiden die niet onder de controle van BIGBERTHAORIGINAL.NL.  Dienovereenkomstig is BIGBERTHAORIGINAL.NL niet verantwoordelijk voor of garandeert niet de content van deze websites en aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid ten aanzien van het materiaal op een website die niet onder controle van BIGBERTHAORIGINAL.NL staat.
BIGBERTHAORIGINAL.NL biedt deze links voor uw gemak en het vermelden van deze links impliceert niet dat BIGBERTHAORIGINAL.NL achter de site staat en impliceert geen relatie tussen Precision BIGBERTHAORIGINAL.NL en het gelinkte bedrijf of persoon.

Bevoegde wet en jurisdictie

Deze website valt onder en wordt bestuurd door BIGBERTHAORIGINAL.NL vanuit hun kantoor in Engeland. Wij verklaren niet dat het materiaal op deze site geschikt of beschikbaar zijn voor gebruik op andere locaties en dat het bekijken ervan vanuit gebieden waar hun content illegaal is, verboden is. Klanten die deze website bezoeken vanuit locaties buiten het Verenigd Koninkrijk doen dit op eigen risico en op eigen initiatief en zijn verantwoordelijk voor naleving van de plaatselijke wetgeving voor zover die plaatselijke wetten van toepassing zijn.

Alle algemene voorwaarden op deze website vallen onder en worden opgesteld volgens de Britse wetgeving. Door deze website te gebruiken, gaat u hierbij akkoord met de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken in Engeland en Wales voor het oplossen van schillen die ontstaan volgens of in verband met deze Voorwaarden of uw gebruik van deze website.

Niets in deze Voorwaarden worden op een of andere manier gezien als het beperken of beïnvloeden van uw statutaire rechten volgens de Britse wetgeving.

Bean Bags UK / Sitzsäcke / Poufs / Säkkituolit / Saccosäcken / Puffs / Sacco / Sækkestole / Bean Bags Ireland / Sedací vaky / Saccosekken / Sitzsäcke Schwiiz| Poufs Suisse / Babzsákok / Pufy Sako / Sedacie vaky / ビーズクッション